Bager i Greve: Fra kanelsnegle til rugbrød i hverdagen

Hos Baker Street kan du finde en bred vifte af bagværk, som spænder fra sprøde franskbrød til bløde kanelsnegle. Vi har siden 2013 været dedikeret til at skabe de bedste bagerprodukter i Greve, og vores passion for bagning kan smages i hvert eneste stykke bagværk, vi sælger.

Vores bagere er alle professionelle og fagligt dygtige, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Vi anvender kun de allerbedste ingredienser, og vores brød og kager er altid friske og velsmagende.
Hos Baker Street, som din bager i Greve, kan du finde alt fra sprødt rugbrød og saftig kanelstang til søde småkager og lækre croissanter. 

Vi har noget for enhver smag, og vores sortiment af bagerprodukter er konstant i udvikling for at imødekomme vores kunders behov og ønsker.

Vi er stolte af vores bagværk, og det kan ses og smages i hvert enkelt produkt. Vores brød har en mørk og smagfuld skorpe, som er karakteristisk for vores bagningsteknik. Besøg vores bager i Greve i dag og bliv positivt overrasket.

★★★★★
Brød og kager her fra er bare lidt mere lækkert, og lidt bedre kvalitet end almindeligt bagerbrød, vi køre gerne langt for at handle her.
google ikon
Lisbeth
Via Google
Bager Karlslunde

Bager og konditor i Greve med passioneret bagværk

Vi har bagværk til enhver smag og anledning.

Hos Baker Street vil du opleve en bagerbutik i Greve ud over det sædvanlige. Vi er en bager og konditor i Greve, hvor vi bager alt fra morgenbrød til søde og velsmagende lagkager. Vi har opskriften på hvordan vi opnår den bedste dej, så vi kan levere det bedste håndværk i vores bagerbrød. 

Vores produktion af bagværk ud over det sædvanlgie, er anerkendt på mange af vores anmeldelser. Derfor kan du altid tage et smut forbi vores gode bager i Greve, om det er for et surdejsbrød eller andet og blive positivt overrasket.

Har bageren glutenfrie brød?

Vi har bagværk til enhver smag og anledning.

Ja, hos Baker Street har vi glutenfrie bagværk, herunder også brød. Vi mener, at alle vores kunder skal have mulighed for at nyde vores lækre bagværk, uanset eventuelle allergier eller præferencer. Derfor har vi udviklet et udvalg af glutenfrie produkter, som stadig giver den samme smagfulde oplevelse som vores øvrige bagværk.

Vi anvender naturligvis de bedste råvarer og vores faglærte bagere sørger for, at hvert eneste glutenfrie brød er æltet og bagt med omhu og præcision. Kom endelig forbi vores bager i Greve og prøv vores glutenfrie brød – vi lover, at du ikke vil blive skuffet.

Hvorfor vælge os

Høj kvalitet

Vi anvender råvarer af bedste kvalitet for at vores kunder får det bedste bagværk.

Vi er punktlige og fleksible

Tid er uvurderlig - derfor går vi meget op i punktlighed og fleksibilitet.

Faglærte bagere

Hos Baker Street er bagværk vores stolthed. Vi lægger en dyd i at lave hvert enkelte stykke, og har faglærte bagere til at fylde butikken med frisk brød og kager, hver morgen.

Vores kunder siger

Hyggelig lille lokal bager hvor der altid er mange mennesker på weekendmorgener. Har kun været der i weekenden. De laver godt brød.
google ikon
Johan
Via Google
Brød og kager her fra er bare lidt mere lækkert, og lidt bedre kvalitet end almindeligt bagerbrød, vi køre gerne langt for at handle her.
google ikon
Lisbeth
Via Google
Lækkert lille bageri med gode brød bagt i en hærdeovn. Et af de bedste bagerier jeg har prøvet. Anbefales
google ikon
Steen
Via Google